fredag 20 april 2012

Äntligen fredag?

Måste bara säga att jag tycker den här veckan har gått ovanligt fort! Det har varit en rätt så bra vecka också, tack vare mina fina vänner.
Skönt med fredag men det blir ändå att lägga sig i någorlunda bra tid, imorgon är det upp och jobba som gäller.

ALLERGI
Avskyr verkligen att vara förkyld, för det gör mig mer allergisk för alla pälsdjur. Det uppskattas inte kan jag säga, har ju hund och katt hår i hela huset!
Hoppas på att bli helt frisk väldigt snart, så att ja kan träna på måndag:)

Ha en trevlig fredag!

måndag 16 april 2012

Rastlös

Har inte tränat på snart 3 veckor och har nästan ont i kroppen nu! Kunde inte träna idag pga av att jag inte är helt frisk och det blir antagligen ingenting på onsdag heller:(
om man är van med att träna flera gånger i veckan blir man nästan beroende av det!
Funderar på att höra med min tränings partner om vi ska ses och träna lite själva på fredag, men det är bara om det inte dyker upp något annat. I så fall får jag kanske ta söndag !

Julia (systerdotter) har en boxningssäck från när hon gick på boxning. Jag funderar på att låna den ett tag för att rensa tankarna och få ut lite dålig energi!

puss   

söndag 15 april 2012

Då var allt som vanligt!

Efter en vecka med bara rep inför vårkonserten börjar det vanliga igen imorgon. Istället för att kliva upp extra tidigt för att vara på Hjalmarbergman teatern kl 08:00 så är det upp vanlig tid för att släppa sig till skolan!

Det har varit en sjukt rolig vecka måste jag säga. Visst den har varit jobbig också för man blir riktigt trött av att bara vara inne hela dagarna men resultatet man ser sen gör det hela värt det:)
Ni som inte kom på Risbergska skolans vårkonsert 2012 har verkligen missat något, men ni får ta chansen nästa år;)

Puss