torsdag 5 april 2012

påskträdgård

photomap


GLAD PÅSK

Tror jag höll på att bli sjuk igår för jag gick upp tidigt trots att det är påsk xD Jag har fått höra av några att det är för att jag börjar bli gammal, så då vet jag vad som väntar mig. haha!

Idag ska jag vara med på påskträdgården som de gör på jobbet. Man ger och får en blomma, en väldigt fin tradition tycker jag. Senare idag, efter 5 någon gång åker vi i väg till Sjötorp. För att vara där till på måndag förhoppningsvis. Jag hoppas det blir en trevlig (förlängd) helg med familjen, men den kommer säkert vara rörig med alla barnen så hoppas att min nuvarande huvudvärk kommer gå över innan vi landar i kaoset.



GLAD PÅSK


tisdag 3 april 2012

Hemma

Nu har jag kommit hem till mina älskade hundar, det var super skönt att få mysa med dem.:)
Resan gick bra, vi störtade inte med planet så det var ett STORT +! Fast jag har flygit rätt så mycket så är jag ganska flygrädd av mig och får nästan panik när planet ska lyfta och landa xD

puss

måndag 2 april 2012

Finland

Har varit i Finland nu sen i lördags, så jag känner faktiskt att det ska bli skönt att åka hem imorgon. För jag kan ju inte direkt säga att det är bättre väder här en i Sverige! (minus grader och snö)
Är här och jobbar, men har det också ganska så trevligt fast jag inte fattar ett skit av de säger xD.
Jag kan endast säga en mening på finska "minä rakastan sinua" (är inte hundra på stavningen) vilket betyder "jag älskar dig". 
Vi gör inte så värst mycket på dagarna så känner mig lite rastlös, och saknar framförallt träningen. Så jag hoppas att jag får tid på onsdag så jag kan ta mig dit och få lite fysiska utmaningar :)

puss