fredag 29 april 2011

ljudteknik!

Har gjort klart mitt arbete på ljudtekniken, eller Johan (lärare) tycker inte det han tycker jag ska finslipa den så att jag kanske kan skicka in den till ett bokförlag xD Hahahah som om de skulle gå.


Nu sitter jag och försöker hitta texter till sången vi ska välja 3 engelska låtar som vi vill sjunga :)
 Efter skolan blir det att åka hem och backa ska åka till Danmark på konfirmation. Har beställt en klänning från nelly.com den kom idag så hoppas verkligen att den passar vet inte vad jag ska ha annars :o
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/jeaneblush-396/sarah-dress-396220-66/ kolla länken för att se klänningen :D 


 pussar så länge =)<3

tisdag 26 april 2011

Älskling :D

Sitter hemma hos underbaraste älskling och myser=) <3

Kan man vara annat än glad?

Det här vädret alltså =-o tänk om det alltid kunde vara så, kan ju inte göra annat än älska deet le hur.
Har varit i sjötorp med the family sen i torsdags kom hem igår:) Det har varit super mys, we had lots of fun kan man helt enkelt säga.
Har tom. bränt mig lite, vilket inte kanske är jätte kul men säger som ordspråket "efter regn kommer sol sken" efter rött/rosa kommer brunt;) ojoj är ju en riktig poet lr xD?

Denna stund sitter jag på mams kontor och väntar på att kl ska bli 13:30 då ska jag till läkare och kolla på min dumma fot som inte vill bli bättre efter att jag ramlade på träningen föra veckan (onsdag).

I will come back when I have more fun unimportant things to tell;)
puss och kram sålänge (.) (.)
                                      *